RSS

Floppigt besök men trevligt ändå

10 Aug

I morse åskade och regnade det rejält hos oss. Vad passar då bättre än att åka till stans badhus för att bada lite. Alfred har ju fått rejäl smak på det här med bad och vattenrutschbanor så det är ju bara att underhålla det. Vi fick med oss Jessica och hennes pojkar så medan grabbarna badade järnet snick-snackade vi lite samtidigt som vi höll varsitt vakande öga på killarna.

Dessvärre blev besöket lite av en flopp, eftersom vågmaskinen var trasig. Och eftersom den var trasig fick man inte ha vattenrutschbanan igång. Det var något som hörde ihop som gjorde att det inte var säkert att ha rutschbanan igång. :-/ Det var en himla tur Jessicas grabbar var med så de hade lite skojigare i badet.

De sista tjugo minuterna gick jag och Alfred till ”lilla varma bassängen” och där visade han för mig att han minsann kunde simma några simtag helt utan ”flytetyg”. Jätteduktig!! Han glömmer bort bentagen lite ibland och gör dem inte helt korrekt, men han simmade i varje fall från ena långsidan över till den andra, det är nog i varje fall ca 8 meter. *roligt* Det passar ju jättebra då att han kommer gå på simskola med start i slutet av september.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 10 augusti, 2011 i Barnen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: