RSS

Söndagsmys

03 Jul


I dagarna fem har vi umgåtts med kusinerna och svägerskan. Först åkte vi till Vimmerby för att besöka Astrid Lindgrens Värld i två dagar. Sen följde de med oss hem.

20110703-195206.jpg
Igår gick vi på bio tillsammans och såg Kung Fu Panda 2 och idag åkte vi till Parken Zoo och tittade på när Eric Saade uppträdde tillsammans med ca 10 000 andra…

Efteråt åkte dom hem till sig och Melker följde med. Han ska vara hos dom i två dagar denna vecka eftersom fritids i hans skola är stängt och han skulle få gå på en annan skola då. Det kändes inte helt optimalt. De har hyrt en liten enkel stuga vid en sjö en natt så han har liggunderlag och fiskegrejer med sig. Det såg han fram mot mycket.

20110703-195028.jpg
Som ”plåster” för att Affe inte fick följa med har han och jag haft lite söndagsmys genom att spela lite Pettson o Findus och lite ”spansk skitgubbe” med kortleken.

I morgon är det jobb igen som gäller, men det är också de sista fem arbetsdagarna innan lite ledighet. I år har jag lite utdragen semester för att det ska passa Alfreds inskolning på fritids. Först ska jag vara ledig i tre veckor, sedan jobba en vecka, sedan ledig en vecka, sedan jobba två veckor och sen en vecka till. Den sista veckan åker vi till Rhodos. Jag både längtar och inte längtar till den veckan. Det ska bli skönt på alla sätt och vis med en Greklandsresa, dessvärre är ju sommaren slut när vi kommer hem då…

Nu ska jag umgås lite mer med Alfred och min kära man som är nyligen hemkommen efter en vecka på MC-semester med sin brorsa.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 3 juli, 2011 i Barnen

 

2 svar till “Söndagsmys

 1. Anna

  4 juli, 2011 at 13:54

  SVAR: Ja visst är det! Låten blir ju dessutom ännu bättre när man vet historien bakom 🙂

   
 2. Heidi

  18 juli, 2011 at 09:36

  Skönt att maken kom hem välbehållen efter MC-semestern!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: