RSS

Resultat badrumsrenovering

13 Mar

Här kommer två bilder på vårt nyrenoverade badrum. Kanske inte de mest tjusiga inredningsbilderna precis, men ni får i varje fall ett hum om hur det blev.

 Först hade vi tänkt att inte ha något duschdraperi, men vi tyckte det skvätte lite väl mycket så vi köpte ett billigt vitt draperi. På bilden är det både för långt och för brett, men jag har idag klippt itu det, och det blev mycket bättre. På väggen till höger har vi, än så länge, inget förutom lite handdukskrokar. Vi pratar om att kanske köpa en hylla att sätta upp på väggen.

Ni har rätt, det är rätt trångt mellan möblerna, men så är badrummet inte speciellt stort; endast 3,3 kvm stort. 🙂 Det viktiga är i varje fall att man varken slår i högskåpet eller handfatet då man sitter på toa. 🙂 Ovanför toalettstolen ska vi försöka hitta en hylla att sätta upp där. Där har vi tänkt att ha tandborstar och dylikt istället som nu, på handfatet.

Annonser
 
7 kommentarer

Publicerat av på 13 mars, 2011 i Renovering

 

7 svar till “Resultat badrumsrenovering

 1. sara

  14 mars, 2011 at 00:01

  Wow! Fint det blev 😀 !

  ((Kramar))

   
  • Åse

   14 mars, 2011 at 08:02

   Ja visst blev det. 🙂 Vi är jättenöjda!

   Kram

    
 2. Carina

  14 mars, 2011 at 08:08

  Superfint!

   
 3. Heidi

  14 mars, 2011 at 08:15

  Det där blev riktigt snyggt Åse! Otroligt hur mycket som får plats i ett såpass litet badrum. Vi kollade på ett liknande handfat med skåp. Dock har vi bestämt oss för att inte ha svart men det blev verkligen jättefint hos er. En annan sak som jag lade märke till är det rejäla duschmunstycket. Vi vill också ha ett stort så två kan duscha utan att någon fryser 😉
  Har ni någon handdukstork? Körde ni på golvvärme? I så fall, vattenburen eller el? Pris?
  Kram!

   
  • Åse

   14 mars, 2011 at 13:25

   Vi har ingen handdukstork, varken i detta badrum eller bottenplanets badrum. Jag ser liksom ingen finess med det. Så ofta duschar inte jag så handdukarna inte hinner torka emellan. 🙂

   Ja, takduschen är verkligen toppen (Svedbergs även den), stor och skön.

   Vi har ingen golvvärme i detta badrum, däremot på bottenplanet. Vi har vattenburen värme i huset och det element som finns i badrummet räcker faktiskt till och gör att golvet inte blir så kallt ändå. Jag minns inte vad vi gav för golvvärmen där nere, där har vi iaf el eftersom vattenburet ”bygger” lite på höjden. Vi har digital termostat iaf där så vi kan ställa in att värmen går på lite olika tidpunkter på veckans alla dagar. I vanliga fall har vi aldrig golvvärmen på faktiskt eftersom golvet även där inte är kallt. Vi har krypgrund och det är möjligt att den hjälper till att värma?

    
 4. Byggmentor

  16 mars, 2011 at 16:45

  Hej! Kul att se din badrumsrenovering! Vi skriver mycket om hemmafixande/renovering i allmänhet på rätt nystartade sajten Byggmentor, och vi har även ett forum som jag i all ödmjukhet tänkte tipsa om: http://byggmentor.se/forum

  Dyk gärna in och diskutera eller skryt med din egen badrumsrenovering 🙂

  Bra jobbat hur som helst!

   
  • Badrumsrenovering

   20 mars, 2013 at 11:31

   Människor kan renovera sina badrum enligt deras val själva, men i så fall bör tänka över beslutet två gånger. Det är också en tidskrävande faktor. Ju snabbare sätt är att anlita en expert från något badrumsrenovering företag. Det är den stora fördelen med att köpa renoveringen.

    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: