RSS

Dubbla träningspass

25 Sep

Idag var jag på dubbla träningspass. Fast tyvärr var det inte jag som tränade utan grabbarna. Det är nog så det kan komma att bli för oss på lördagar framöver… 🙂

Klockan 10:00 var det dags för Alfreds första träningspass i handbollens bollskola. Vad söta de var! Det braiga är att den träningen är i skolans gymnastiksal, så det är inte långt att åka precis. Det är en tjej som har ett projekt i skolan (hon går tredje året på gymnasiet) om att få barn med in i sporten och det var kanske 8-10 barn som hade nappat på erbjudandet. Alfred hade en kompis från dagis med så de hade jätteskojigt tillsammans.

Klocka 14:30 var det dags för det andra passet, men då med Melker. Vi tycker att han ska börja med en ny sport som han kan hålla på med under vinterhalvåret. Det han väljer mellan är innebandy eller handboll. Idag åkte vi och tittade på innebandyn. Han ville absolut inte vara med på träningen idag och vi propsade inte på det heller, för då kanske han inte ville åka alls. Efteråt sa han att han kanske skulle börja, men att han ville kolla på handbollen först.

I bägge sporterna har han grabbar från fotbollen och skolan med i laget, så där är det lika. Bägge sporterna har träning på lördagar (tyvärr). Handbollen tränar kl 9.30 medan innebandyn kl 14.30. Får jag och Micke välja så föredrar vi nog handbollen (Guif) men det är ju Melker som ska spela så han får välja själv.

Nästa lördag är det höstens sista ”fotbollscup”. Melkers fotbollslag har bjudit in till stort sammandrag (grabbarna är för små för att få spela cup så det blir typ träningsmatcher istället) och det är 12 olika lag, både från Eskilstuna och Västerås som kommer. Så vi får hoppas att vädrets makter är med oss nästa lördag.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 25 september, 2010 i Barnen

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: