RSS

Vackra Gotland

21 Jun

I helgen har vi besökt barnens farmor, min svärmor, i deras stuga på Gotland. Vädret har varit helt okej, men tyvärr lite blåsigt. Solen har dock skinit varje dag och i lördags kunde jag njuta lite i solstolen. 🙂

Vi har ätit glass i hamnen, spatserat lite i Botaniska trädgården. Besökt Kneippbyn och njutit av utsikten från Högklint. Haft det helt underbart helt enkelt.

Denna söta lilla rabbisunge kom katten Hagge insläpandes med genom kattluckan. Den var helt oskadd och till en början rädd (så klart) så den sprang och gömde sig. Vi försökte fånga den, men den hade krypit in under köksskåpen så vi satte oss att äta frukost först ett tag. Helt plötsligt såg vi hur den kom skuttande utanför matrummet, så vi enkelt kunde fånga in den. Så söt!! 

”Masken” på Kneippbyn åkte grabbarna flitigt under vårt besök. De åkte säkert 8-9 gånger på raken. 🙂 Då är det toppen att alla attraktioner var gratis när man väl gått in.

Lite halvmörkt kort taget på grabbarna inne i Visby.

Visby ringmur i kvälls solen, vackert så det förslår!

Här ut syns Lilla och Stora Karlsöarna. ”Lilla” rakt ut och ”stora” till vänster. Vi åkte längs kusten söder om Klintehamn, förbi alla de fina husen i Sandhamn och längs med Ekstakusten, som är ett naturreservat. Helt fantastiskt vackert.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 21 juni, 2010 i Allmänt, Barnen

 

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: