RSS

Tapetsering på gång

04 Jun

För två veckor sedan beställde vi en ny säng åt oss. Innan vi fattade något beslut om vilken återförsäljare vi skulle köpa från åkte vi runt till olika affärer och provlåg en massa olika sängar. Vi började på IKEA och fastnade för deras ”flaggskepp”, dvs dyraste madrassen och bäddmadrassen, sen åkte vi till Sova i V-ås. Där provlåg jag nog den skönaste säng jag upplevt, men så kostade den 60 000 kr också… Märke? Hästens såklart(!).

Sedan åkte vi till Sängjätten. Där fanns en som som var helt okej, men det var ingen kontinental säng som jag helst av allt ville ha. Problemet är att sådana sängar ofta är väldigt mjuka och det gillar inte maken.

Helgen efter åkte vi på nytt till V-ås för att på nytt provligga IKEAs säng, men framförallt åka till Kungsängen som hade stängt vid förra besöket. Där hade de en såååå sköööön kontinental säng att vi beställde en. Att vi dessutom fick 20% rabatt gjorde ju inte saken sämre. 😉 Preliminär leverans är på torsdag nästa vecka och ni må tro vad jag längtar. .:-)

Nåväl, eftersom vi nu ska köpa nya möbler rent generellt i sovrummet så kom vi fram till att det nog är bäst att vi även gör oss av med den ljusa terracottafärgade tapeten som vi satte upp för 9 år sedan då vi precis flyttat in i huset.

Igår kväll började jag riva ner tapeterna. Och ikväll har vi spacklat litegrann. I morgon och på söndag väntar tapetseringen.

Tapeten vi valde är Eco Merallic, en tapet med typ pärlemoskimrande effekter och vi valde den ljusaste som är nästan silvrig. Det ska bli spännande att se resultatet.

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 4 juni, 2010 i Renovering

 

2 svar till “Tapetsering på gång

 1. Åsa (Valerina)

  5 juni, 2010 at 22:05

  Vad är en kontinental säng?

   
 2. Åse

  6 juni, 2010 at 10:27

  http://www.kungsangen.com/sortiment/sangar/sofiero.html

  Denna säng köpte vi, det är en kontinentalsäng. Lite högre, och dubbla resårer.

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: