RSS

Alfreds dag

23 Maj

Idag har det varit en lite speciell dag för Alfred. Det började redan vid frukostbordet då han hjälpte till att duka. Han såg O’boyen i skafferiet och sa att han ville ha det idag. Ni som känner honom vet hur enkelspårig och envis han kan vara. Jag har många gånger frågat om han inte ens ville provsmaka choklad – men icke! Att han iofs inte drack upp hela glaset är smällar man får ta. Han smakade ju i varje fall. 😉 Sen slog han på stort och ville ha en rostad smörgås!!! Det hade heller aldrig tidigare hänt. ”Tycker inte om” har varit hans standard svar förut. Idag åt han nästan hela smörgåsen och verkade tycka det var okej att äta.

När vi kom hem efter en kort tur till Tuna Park på eftermiddagen ville Alfred leka med sin kompis A. Självklart fick han göra det, men han fick ringa själv och fråga om han var hemma. Det låter kanske inte konstigt men det som är speciellt är att Alfred hittills i sitt femåriga liv ALDRIG har pratat i telefon. Han har till och med vägrat att hålla i luren och lyssna på den som var i andra änden… Så döm om min förvåning då han slår numret till kompisen och visserligen lite tyst sufflerad av mig frågar kompisen om de skulle leka. Snacka om att han var stolt sen!

Melker var likadan då han var yngre. Man kan ju undra varför liksom…

Jag avslutar med ett nytaget foto på Alfred som för dagen är nyklippt och fin. Han ville ha ”platt” hår. Dvs klippa bort de fina lockarna som han får då håret är lite längre. 😉

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 23 maj, 2010 i Barnen

 

Ett svar till “Alfreds dag

  1. Sara

    24 maj, 2010 at 12:27

    Hihi, vilken søtis 🙂 . Verkar som han kommit i en ny fas 🙂

    ((Kramar))

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: