RSS

Så tråkigt

14 Nov

Nu är i varje fall storebror frisk! I fredags var han återigen i skolan, men han var långt ifrån själv med att vara sjuk denna vecka. I hans klass på 19 elever var de bara 10 stycken på plats igår…

Igår var Alfred förhållandevis feberfri. Han hade lite förhöjd temperatur på morgonen bara och kändes pigg under dagen. Innan läggdags däremot passade jag på att tempa honom och då hade han minsann feber igen (38,5). *suck*   Han sov länge i morse och när han vaknade hade febern stigit ytterligare till 39,4… Så trist att det aldrig ger sig… Med Alvedon i kroppen så har den dock sjunkit till 37,6.

Det blev aldrig något av Mickes lilla febertopp sån tur var! Jag håller mig också frisk än så länge. Vi borde blivit sjuka redan om det vore så.

Nästa vecka startar vaccineringen av barn mellan 3-6 år här i stan. Vi har fått fyra dagar att välja vaccinering på. Det är drop-in tider och de har öppet för ”vår vårdcentral” ca 1,5-2h per tillfälle. Det tokiga är att det är rätt tidiga tider och att man måste gå från jobbet… Melker har också fått tidpunkt nu på när han ska vaccineras, jag har för mig att det var först 26 november. De vaccineras i skolan av skolsköterskan och en förälder ska vara med vid vaccinationstillfället.

Så här med facit i hand och att så många redan nu har varit och är sjuka så känns det lite väl sent att vaccinera. Sen är det mycket annat som florerar nu, så det är ju inte alls säkert att det är den nya influensan som våra grabbar har haft/har så därför kommer jag se till att de vaccineras för säkerhetsskull.

Annonser
 
1 kommentar

Publicerat av på 14 november, 2009 i Barnen, Hälsa

 

Ett svar till “Så tråkigt

  1. Åsa (Valerina)

    15 november, 2009 at 18:31

    Hoppas du fortsätter hålla dig frisk och att lillsonen kryar på sig snabbt nu då.

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: