RSS

55 minuters köande

10 Feb

I (minus) 9 gradig kyla stod jag tillsammans med mååååånga andra ivriga (?) föräldrar och köade efter plats i vårens simskola. Efter 55 minuter kunde jag äntligen sätta mig i bilen och åka hem för att äta lite frukost.

Klockan var 05:40 blev jag klar här hemma och kunde sätta mig i bilen och åka till badhuset för att köa efter dessa eftertraktade simskoleplatser. Jag har hört att det är hysteriskt kring detta ”biljettsläpp” men att det redan klockan 05:50 skulle vara uppskattat 45-50 personer som stod i kö hade jag ju aldrig trott!!

vattenpalatsetJag har roat mig att rita ut (på en översiktsbild) hur lång kön var då jag kom tio minuter innan badhuset öppnade… Håll med om att det är sjukt! Om man ändå fick några konsertbiljetter efter detta köande. 🙂

När jag väl kom fram till receptionen och fick fylla i anmälningsformuläret så fanns det bara plats kvar i den grupp med ”sämst” träningstid kvar. Den tid som jag helst inte ville ha (kl16.45 på onsdagar). Jag fick dessutom plats nr 11 (av 14). Bakom mig var kön nästan fortfarande lika lång och reservlistan på respektive klass var lång…

På eftermiddagen hörde jag av en kollega att en annan kollega till oss också stod i denna hemska kö. Han hade varit på plats kl 05:30 redan och då var det cirka 20 personer som stod i kö. Trots detta fick han inte plats i den grupp som han ville ha åt sin dotter!!! Han fick bara en reservplats.

Jag fattar inte att Vattenpalatset fortfarande vill ha det på det här sättet!! Det måste ju helt klart finnas smidigare sätt att ta upp bokningar, eller hur?!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 10 februari, 2009 i Allmänt, Barnen

 

Etiketter: ,

2 svar till “55 minuters köande

 1. .:Sabina:.

  10 februari, 2009 at 22:41

  Samma elände i V-ås. Vad är det med modern bokning via nätet?? En stor anledning att jag inte lyckats få C i simskola sedan vi flyttade. I Sala var det busenkelt – och riktigt, riktigt bra simskolor dessutom. (För den skull inte sagt att de inte skulle vara bra här och hos er, men det var liksom extra bonus när bokningen var så smidig!)
  ———
  Ja men visst är det sjukt att simskolorna inte kan ta emot bokningar via nätet. De skulle iaf kunna ta emot adressuppgifterna och så får man köa för att betala om det nu är så att man fortf vill ha ”först till kvarn” principen. Då skulle köandet bli kortare åtminstone.
  /Åse

   
 2. Susanne

  10 februari, 2009 at 22:53

  Härligt 😉
  Vad gör inte alla föräldrar för sina ungar? Jag stod iallafall i kö när det var augusti (sådär för 10 år sen) och då var det ju lite varmare än -9 gr. Skönt att man slipper det där eländet. Nu bara betalar man och ser glad (?) ut.
  När slutar du på onsdagar då?
  Kan ni fixa tiden?
  Jag har också onsdagar. Kl 17 samt söndagar kl 8.45 (underbara tid….not. Men den tar alltid maken) och den passar perfekt eftersom jag är ledig på onsdagar. Annars hade det blivit körigt.
  ————–
  Om jag förstått det hela så har man inte förtur för att sitt barn gått tidigare… 😦
  Jag slutar 16.20 fram till april ut, sen 15.40, men jag har rätt att ta 1h friskvård varje vecka och eftersom jag ändå tänkt att försöka förena nytta med nöje och simma medan Melker simmar så borde det gå. Sen har jag ju flextid oxå. Jag, Micke och mormor får turas om. Det är ju bara 10 ggr så det ska nog gå bra att få ihop det pusslet.
  /Åse

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: