RSS

Lördag

21 Dec

Oj vad dagarna går fort nu! Det är redan söndag kväll och nu är det inte många dagar kvar till julafton.

I lördags var en aktiv dag. På förmiddagen åkte vi till Silvan för att köpa lite spackel och tapetlim eftersom vi ska tapetsera köket innan julafton. Nej då, vi är inte galna, bara lite tokiga. 🙂

Innan vi åkte hem stannade vi för att köpa en julgran. Detta år blev det återigen en kungsgran. De är så pass mycket finare att det är värt den extra kostnaden tycker vi. Förra året var vi för sent ute att alla större kungsgranar (där vi handlade) var slutsålda. En vanlig gran barrar mycket mera och framför allt – ser mycket tanigare ut. 🙂 Årets exemplar som vi kom hem med är en lagom stor och vid gran.

På eftermiddagen skjutsade maken ner mig och Melker till sporthallen. Det var dags för gympaavslutning för Gymmix alla barngrupper. De skulle samlas kl 13.30. Avslutningen skulle börja kl 14.05 men blev försenad och kom inte igång förrän nästan kl 14.15. Enligt programmet skulle Melkers grupp in kl 15.15 men på grund av den första förseningen och en prisutdelning mitt i klev Melkers grupp in 25 minuter försenade. Jag är glad att Alfred inte var med, för han skulle ha storknat flera gånger om av all väntetid….

gympaavslutning1
Det är kul att hoppa på ”air-tracken”.

gympaavslutning2

Så fort Melkers grupp var klar mötte jag upp honom för att åka vidare till nästa begivenhet för lördagen: Kusin N´s 8-års kalas i Virsbo. Maken och Alfred hämtade upp oss och vi for iväg. Efter kalaset åkte vi hem till svärmor/farmor för att hämta lite ”norrländskt tunnbröd” som är ett måste för vår familj på julafton. Svärmor kan tyvärr inte vara med på julafton och vill bidra med brödet åtminstone. 🙂 Tack svärmor!

tomteland
Svärmor älskar sina tomtar och har ovanpå en byrå ett helt tomteland. Det ser så mysigt ut tycker jag.

Snart är julen här!

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 21 december, 2008 i Allmänt

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: