RSS

Inget är som väntans tider

17 Mar
Badrum 5
På bilden: Vår stillastående badrumsrenovering

Nu har inte hantverkarna varit här på 6 arbetsdagar (vardagar). Sist de var här var fredag 7 mars…

Fatta hur frusterande det är att komma hem varje dag från jobbet och upptäcka att de inte varit här!!

I torsdags ringde maken för att dels höra när de kommer och dels kolla lite när de vill höra hur vi ska ha kaklet placerat… De berättade då att de haft lite problem under veckan med sjukdom bland hantverkarna samt att snickaren hade dött!! *ridå* Då hade maken inte mage att klaga på att de inte varit här på ett par dagar. De lovade(?) att försöka komma på torsdagen eller fredagen för att sätta upp tätskiktet…

I dag är det måndag och de var inte här hos oss i dag heller… Kommer de inte hit i morgon är det dags för ett litet samtal igen!

De har hela tiden pratat om att det tar ungefär tre veckor för dem att färdigställa vårt badrum. De har nu 4 dagar kvar… Jag har hela tiden tänkt att huvudsaken att badrummet är klart tills Alfreds födelsedag den 2 april och visst helt omöjligt är det inte.  🙂 Jag skulle tro att det tar 1-2 dagar för dem att sätta upp tätskiktet, 1 dag att kakla och 1 dag till att foga. Sen är det vår tur att bära in möbler, toalettstol och badkar. Vi ska mäta och skruva upp vart handfat och badrumsskåp ska sitta. Sen kommer de tillbaka för att koppla in el och avloppet. Jag längtar!!!

Annonser
 
2 kommentarer

Publicerat av på 17 mars, 2008 i Renovering

 

2 svar till “Inget är som väntans tider

 1. blenda

  18 mars, 2008 at 09:07

  Jag kan glädja dig med att något händer idag för det står en okänd bil parkerad utanför er….eller så har ni inga ägodelar kvar då ni kommer hem.
  😀

  ——-
  Det stämmer! De kommer att kakla väggarna idag!! M har varit hem och pratat med kakelsättaren. 🙂

  /Åse

   
 2. Sara

  18 mars, 2008 at 09:56

  ja, att någon døtt är ju en ursäkt bättre änn andra… När vi byggde huset så tog det tid och vi insåg att vi aldrig skulle bli färdiga till det datum de satt om de inte fick upp farten och fick mer folk på plats. Maken gick upp och det fick nog høra ett och annat och ultimatumet blev a) antingen gør ni jobbet som avtalet eller b) kom inte hit imorgon, då anlitar vi någon annan! Dagen efter var de inte två snickare på plats utan nio 😛 ! Och ja, vi blev färdig i tid 😉 .

  ((Kramar))

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: