RSS

Startskottet har gått!

26 Feb

Badrum före 2Nu har startskottet för renoveringen av vårt badrum gått. Vi (läs maken) har än så länge skruvat ner spegelskåpet, hängare, badkaret är utburet. Ikväll ryker elementet under fönstret samt handfatet. Vi har så smått även börjat dra bort ”plastmattan” på väggen och det lossnar rätt så lätt och i stora bitar.

 Det ska bli sååå himla skönt att få det renoverat. Ni kan se att vi har en spricka nedanför fönstret. Det har hänt då huset satte sig efter bygget och har sett likadant ut så länge som vi bott här (7 år). Det är ingen fara för fukt där eftersom det är på motsatt vägg mot badkaret.

Dessutom, när barnen badar och leker i badkaret och skvätter ut vatten så rinner vattnet fram mot fönstret och samlas i hörnet där trådvagnen står… Det hände också efter att huset satt sig… Det gör att byggarna måste bygga upp golvet nästan 5 cm för att vi ska få tillbaka ett fall ner mot avloppet.

På måndag kommer byggarna och då börjar renoveringen på riktigt känns det som.

Spännande är det i alla fall! Här har ni två ”före bilder”…

Badrum före 1
 
2 kommentarer

Publicerat av på 26 februari, 2008 i Renovering

 

2 svar till “Startskottet har gått!

  1. Nina

    26 februari, 2008 at 21:30

    Vad spännande med badrumsrenovering. Minns när vi fixade köket, jätteskoj kika på före och efterbilder. Brukar kika in hit lite då och då, minns inte riktigt hur jag hittade hit men det var iaf från nån husvagnssida 🙂

     
  2. Sara

    27 februari, 2008 at 09:14

    Så spännande det ska bli att få følja med på projektet 😀 !

    ((Kramar))

     

Lämna en kommentar